Upptäck de kraftfulla nya tillskotten i Nikons COOLPIX-serie

Upptäck de kraftfulla nya tillskotten i Nikons COOLPIX-serie

Upptäck de kraftfulla nya tillskotten i Nikons COOLPIX-serie där den senaste kameratekniken från Nikon kombineras med pålitlig NIKKOR-optik med superzoomobjektiv och även kombineras med Nikons nya app SnapBridge, som automatiskt ser till att kameran är konstant ansluten till en smart enhet för enkel och blixtsnabb överföring.

COOLPIX B700 med 60× optisk zoom och COOLPIX A900 med 35× optisk zoom bjuder på fantastiskt stort zoomomfång och videoinspelning i det allra senaste formatet 4K UHD, och COOLPIX B500 har en CMOS-sensor med hela 16 megapixlar och 40× optisk zoom. Tunna och eleganta COOLPIX A300 är utrustad med 8× optisk zoom.

 

 


COOLPIX B700 är utrustad med legendarisk NIKKOR-optik i ett objektiv med Super ED-glas och 60× optisk zoom som kan utökas till 120× Dynamic Fine Zoom1 – perfekt för avlägsna motiv som månen, vilda djur eller snabba actionbilder med skarpa detaljer. Filminspelning i 4K UHD/30p innebär filmer i mycket högkvalitet, och fotografering i RAW (NRW) öppnar dörren för fotobehandling med hög kvalitet. S uperzoomkameran med 20,3 megapixlar har ett autofokussystem (AF) med hög prestanda samt Dual Detect Optical VR (optisk vibrationsreducering)2 i 5 steg och sidozoomreglage som minimerar kameraskakningar. Komponera bilderna i den inbyggda elektroniska sökaren eller via den vinklingsbara LCD-monitorn på 7,5 cm (3 tum). Båda har en upplösning på 921 000 punkter för kreativa bilder ur alla vinklar, och du kan dela bilderna direkt via SnapBridge-appen.

 

  

 


COOLPIX A900 med 20,3 megapixlar har NIKKOR-optik av enastående kvalitet i fickformat som passar alla livsstilar. Ta vackra, detaljerade resebilder med det kraftfulla objektivet med 35× optisk zoom som kan utökas till 70× Dynamic Fine Zoom1, eller fånga minnesvärda stunder i hemmet på film med hög upplösning i 4K UHD/30p. Låt kreativiteten flöda med den vinklingsbara LCD-monitorn på 7,5 cm (3 tum) med en upplösning på 921 000 punkter och manuella exponeringslägen (P/S/A/M). Dessutom kan du dela bilderna direkt via SnapBridge-appen. Med snabb AF är du redo med kameran på nolltid, och du kan snabbt hitta tillbaka till ett motiv som försvunnit ur synfältet med snabbåterställningsknappen för zoom. Det är dessutom lätt att skapa imponerande Superlapse- och Timelapse-filmer. Optisk vibrationsreducering med hög prestanda ger dig skarpa bilder och jämn filminspelning, även vid full inzoomning.

 

 


COOLPIX B500 med 16 megapixlar ger dig fantastisk bildkvalitet på ett enkelt sätt. NIKKOR-objektivet med 40× optisk zoom, som kan utökas till 80× Dynamic Fine Zoom1, innebär att du alltid befinner dig i händelsernas centrum. Sidozoomreglaget bidrar till enastående stabilitet. Utforska unika synvinklar med den vinklingsbara och högupplösta LCD-monitorn på 7,5 cm (3 tum) med 921 000 punkter, hitta enkelt tillbaka till motiv med snabbåterställningsknappen för zoom och filma i äkta HD.


Kompakta och snygga COOLPIX A300 med 20,1 megapixlar gör det lätt att fotografera på resande fot. Ta snygga närbilder med NIKKOR 8× optisk zoom som kan utökas till 16× Dynamic Fine Zoom1. Eller skapa vackra porträtt med läget Smart porträtt medan funktionen Automatisk motivtyp optimerar kamerainställningarna automatiskt.


SNAPBRIDGE
Koppla din Nikon-kamera till en smart enhet på ett enkelt sätt – och du behöver bara göra det en enda gång. Det är bara att installera SnapBridge-appen på din smartphone eller surfplatta, sätta på kameran och välja den i appens lista över tillgängliga enheter. SnapBridge upprätthåller anslutningen i bakgrunden, vilket innebär att du kan överföra bilder allt eftersom du tar dem och slipper ansluta kameran varje gång. Bilderna synkas även med kameran i viloläge, och du kan alltid använda den smarta enheten under tiden utan avbrott. Med SnapBridge kan smarta enheter dessutom visa allt din Nikon-kamera ser i realtid. Komponera bilder på din smartphone eller surfplatta och ta bilden med fjärrstyrning av slutaren.
”De nya tillskotten i COOLPIX-serien har enastående prestanda och återger detaljer bättre än någonsin”, berättar Ines Bernardes, produktchef för COOLPIX på Nikon Europe, inför lanseringen av de nya COOLPIX-kamerorna och SnapBridge-appen. ”Med superzoomobjektiven kan du fånga fler motiv än du någonsin trodde var möjligt, och med den nya SnapBridge-appen är det enkelt att föra över bilder och dela dem direkt. Oavsett om du gillar actionsport, resebilder eller porträtt av vänner och familj där hemma finns det en ny COOLPIX-kamera som är perfekt för dig.”


1 Förstoring via Dynamic Fine Zoom beräknas från objektivets maximala vidvinkelläge.

2 Uppmätt i enlighet med CIPA-standarder vid ett avstånd på cirka 350 mm (motsvarade brännvidd i 35 mm-format [135]).

Det rekommenderade priset för COOLPIX B700 är 4490 kronor.
Det rekommenderade priset för COOLPIX A900 är 4090 kronor.
Det rekommenderade priset för COOLPIX B500 är 2790 kronor.
Det rekommenderade priset för COOLPIX A300 är 1590 kronor.

 



2016-02-23
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt