NYHET - Panasonic Lumix TZ90 – Ny kompakt resekamera med 4K-film och 30x Zoom

Panasonics nya Lumix TZ90 är den perfekta digitalkameran att ha med dig på resor, tack vare sin kombination av 4K-prestanda och kraftfull optisk zoom i en kompakt kropp.
 
Panasonic lanserar idag Lumix TZ90, en ny digitalkamera med 4K-fotofunktion, 30x optisk zoom (35mm kamera, motsvarande 24-720 mm), en förbättrad högkänslig sensor med 20.3 megapixlar och en vinklingsbar 3-tums pekskärm. TZ90 får dessutom plats i fickan, vilket gör den utmärkt att ha med sig på semestern.
 
TZ90 är bl a utrustad med en optisk bildstabilisator (Power O.I.S), flera snabba autofokusfunktioner och ett 24 mm Leica-objektiv, som erbjuder ett ultrabrett vidvinkelperspektiv. Dessa funktioner, i kombination med avancerad Venus-teknologi, säkerställer att du alltid får högklassiga och kristallklara bilder, även vid ljussvaga fotoförhållanden.
 
Ytterligare två egenskaper som gör TZ90 till en välkommen resepartner är att den är laddningsbar via USB, vilket innebär att du inte behöver ta med dig en separat batteriladdare, samt att den är utrustad med en WiFi-funktion, som underlättar när du vill dela med dig av dina semesterupplevelser med familj och vänner, t ex via sociala medier.
 
Det rekommenderade priset på TZ90 är 4 999 kr.
 
 

Panasonic Lumix DMC-TZ90 Silver

Panasonic Lumix DMC-TZ90 Svart



2017-04-21
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt