Ny actionkamera från Jobo med WiFi

Ny actionkamera från Jobo med WiFi

Jobo utökar sin serie med actionkameror. De existerande modellerna JIB2 & JIB4 får nu sällskap av JIB Aero och JIB Aero WiFi.

Aero är mycket lättmanövrerade kameror som har separata knappar för filmning och stillbild. Filmar gör de i Full-HD (1080p med 30 bilder/sek) – och  stillbilder tar de med 5 Megapixel, allting i 170° bildvinkel.

De är vattentäta ner till 10 meters djup. Vidare är de är utrustade med stativfäste och rikligt med tillbehör ingår I priset.

Även om JIB Aero har allt man kan tänkas behöva, kommer JIB Aero WiFi med ytterligare några smarta funktioner: Den kan styras från en iPhone med en speciell app, som laddas ned gratis (http://itunes.apple.com/us/app/action+/id501034192).

Med appen installerad fungerar iPhonen som fjärrkontroll och man kan starta/stoppa filmning, ta bilder och  även göra en del inställningar.  Kameran har ingen egen inbyggd monitor, vilket gör den lätt.  Istället kan man använda sin iPhone som skärm när man tagit bilder eller filmat.

“Detta blir årets julklapp” säger Helge Rose hos Focus Nordic, Jobos nordiska generalagent.

Kamerorna kommer att premiärvisas på Photokina i Jobos monter: 05.1  B016

JIB Aero kommar att finnas i handeln i slutet av Oktober och kommer att kosta ca: 1350:- respektive 1550:- kr. inkl. moms.



2012-08-28
Drift & produktion: Wikinggruppen
Produkter
Övrigt